Naai je complete garderobe op maat

26 januari 2015

Steeds meer mensen kruipen weer achter de naaimachine, In Groot-Brittanië is de BBC op deze trend ingehaakt met een zeer succesvolle tv-serie: The Great British Sewing Bee. Seizoen 3 start in het voorjaar op BBC2. 

Naai je complete garderobe op maat is het boek dat bij deze succesvolle serie hoort.

Ook in Nederland wordt de trend opgepakt. Vanaf 28 januari start op RTL4 het programma 'Door Het Oog Van De Naald' waarin 10 creatieve koppels onder leiding van Nicolette van Dam de strijp met elkaar aangaan.

Zelf mode maken is de trend! Met dit boek leer je je eigen kleding te maken met stijlvolle patronen. Met 30 tijdloze naaipatronen die iedereen op maat kan maken. Of het nou een leggin, geplooide rok of lange jas is. Ontwerpen genoeg voor een gloednieuwe garderobe. Elk patroon is voorzien van moeilijkheidsgraag, stapsgewijze beschrijvingen en illustraties, inclusief advies over stofkeuze.

Bekijk hier alvast een inkijkexemplaar van dit boek.

Naai je complete garderobe op maat is de opvolger van de bestseller Naaien & Stikken. Het boek bevat naaipatronen voor vrouwen, mannen en kinderen; voor beginners en gevorderden. Patroonvellen in diverse maten zitten bijgesloten.

boek verschijnt op 3 maart.
Auteur: Tessa Evelegh
ISBN: 9789043918039



Naar het overzicht