Nieuwe collectie zomer 2016

01 februari 2016

Goed nieuws: de nieuwe collectie voor 2016 gaat weer mee met de vertegenwoordigers! Vandaag hebben alle vertegenwoordigers hun collectiemappen ontvangen, en zijn zij weer vertrokken om u onze nieuwste aanwinsten te laten zien op het gebied van lint en band. Alles is weer helemaal afgestemd op de laatste trends en ontwikkelingen. 

Op de afbeelding hiernaast vindt u een collage van de verschillende nieuwigheden. Ook zijn er uiteraard weer collectieboeken samengesteld. Klik onderaan dit bericht op de online bladerboeken om de nieuwe collectie te bekijken. U kunt ook meteen een bezoek brengen aan de webshop, waar de artikelen uit deze nieuwe collectie op een overzichtelijke manier terug zijn te vinden. 

Franjeband 
Het korte franjeband is inmiddels bekend in onze collectie! Speciaal voor de lente en zomer hebben we frisse zomerkleurtjes aan het assortiment toegevoegd, zoals zachte pasteltinten. 

Koord
Ons assortiment platgeweven koord hebben we uitgebreid met vier nieuwe kleurstellingen, die allemaal even stoer zijn! Bekijk ze snel in het online collectieboek. 

Jeans
Jeans blijft ontzettend populair en is daarom niet weg te denken uit onze collectie. Daarom kunt u kiezen voor jeansband in verschillende kleuren en tinten. 

Tassenband en boordelastiek
Nieuw zijn ook het tassenband en het boordelastiek. Dit is allebei heerlijk breed band. Met de eerste variant kunnen de mooiste tassen worden gemaakt omdat het zeer goed te gebruiken is voor de hengsels van tassen. Het boordelastiek is ook mooi breed en kan bijvoorbeeld gebruikt worden voor de tailleband van trendy rokjes. 

Happy birthday
Wij hebben prachtig transparant lint aan ons assortiment toegevoegd wat ideaal is om te gebruiken bij het inpakken van cadeaus! Van inpakken wordt steeds meer werk gemaakt en daarbij komt dit lint, met de vrolijke opdruk 'happy birthday', ideaal van pas. 

Baby
Op zoek naar schattige baby lintjes? Zoek niet verder, want wij hebben ze toegevoegd aan de collectie. Verkrijgbaar in zes varianten en verschillende 'lieve' kleurtjes, ideaal om te gebruiken bij alle denkbare baby items. 

Wedding
Op dit moment hipper dan ooit: vintage wedding items! Vele aanstaande bruiden zijn op zoek naar hippe lintjes met een 'vintage' stijl om te gebruiken bij het decoreren van hun ideale huwelijksdag. Hieronder vindt u het aparte collectieboek van deze collectie, vol romantische maar vooral hippe lintjes.

Klik hieronder voor de artikelen uit de nieuwe collectie in onze webwinkel.

Lint en Band zomer 2016 - Trouwlint 2016

Klik hieronder om de collectieboeken in een online bladerboek te bekijken. 

 



Naar het overzicht