Nieuws van Prym: Drievoet en nieuwe vorm matrijs

16 april 2015

Alleen langs de randjes werken is verleden tijd. Naaivrije artikelen als klinknagels, oogjes of drukknopen kunnen nu overal op stof worden bevestigd. Dit kan gedaan worden met de Drievoet, ontwikkeld door Prym in samenwerking met handwerkexperts en ontwerpbureau Papenfuss. De Drievoet geeft de gebruiker de mogelijkheid om naaivrije artikelen te bevestigen op plaatsen verder dan 2 centimeter van de rand.

De houderplaat heeft specifieke geleidende groeven om een goede positionering en bevestiging van de stof te garanderen. De drukknopen en andere artikelen die zijn vast moeten worden gezet, worden bevestigd door ze in de houder te plaatsen en ze vervolgens vast te drukken. Net als de andere artikelen in het prym.ergonomics assortiment is dit innovatieve hulpstuk zowel praktisch als ingenieus in het ontwerp. Het is te gebruiken voor alle naaivrije producten, behalve de Color Snaps en oogjes in de maten 11 of 14 mm.

Klik hier voor de Prym Drievoet in onze webwinkel. art.nr. 022.673130

Meer nieuws in de zelfbedieningsverpakkingen
Vanaf komende herfst zal iedere verpakking van naaivrije artikelen een nieuwe versie van de matrijs bevatten. Deze opvouwbare mal om de drukkers mee te bevestigen zal ook een andere kleur krijgen. Je herkent hem voortaan aan de bekende kleur donkerviolet, net als alle andere prym.ergonomics artikelen. Het verschil met de vorige versie van het bevestigingshulpstuk is dat deze voortaan twee keer zo lang wordt wanneer je hem uitvouwt, zodat de materialen een stuk verder op de stof bevestigd kunnen worden. Om zo precies mogelijk te werk te gaan, biedt een centimeter uitkomst.

Deze recente aanwinsten in de Prym's ergonomics lijn hebben, net als alle andere artikelen uit deze lijn, één van de belangrijkste en meest begeerde ontwerpprijzen gewonnen: de Red Dot Design Award 2015.

Prym Assortimentsuitbreiding 2011-2015
Prym heeft alle assortimentsuitbreidingen van 2011 tot en met 2015 samengevoegd in één overzichtelijke catalogus, welke in de prym box past.
U kunt de Prym Assortimentsuitbreiding online bekijken in dit bladerboek.

Deze assortimentsuitbreiding kunt u als klant kostenloos aanvragen of bestellen.
Klik hier voor de Prym Assortimentsuitbreiding 2011-2015 in onze webwinkel. art.nr. 097.22.662753



Naar het overzicht