Prym Love collectie uitgebreid

13 mei 2015

Het verder uitgebreide concept geeft creativiteit vleugels.

Eenvoudig om verliefd op te worden: Met vijf kleurwerelden presenteert Prym Love exclusieve stofdesigns en daarop afgestemde accessoires voor fantastische modelcreaties van top tot teen. Onder het motto “Super Easy” biedt dit met veel zorg ontwikkelde concept ook aan beginners de mogelijkheid om een perfect naairesultaat te realiseren. Stoffenmixpakketten met naaihandleidingen en knippatronen als ook liefdevol gecreëerde accessoires bieden nagenoeg onbegrensde combinatiemogelijkheden – van omkeerrok en T-shirt tot en met de bijpassende espadrilles.

Drie in één 
De stoffenmixpakketten bevatten drie soorten stoffen. Twee gemaakt van 100% katoen, en een van hoge kwaliteit katoenen jerseystof. In vijf kleurenschema’s zijn op een leuke manier en met gemak de mooiste outfits voor kinderen van 3 tot 8 jaar te maken.

Voor de kleinsten bijvoorbeeld een overgooi jurk met elastische top, een omkeerbare rok, twee rokjes, of een combinatie van een t-shirt met rok. De exclusieve ontwerpen van Prym zijn van romantisch en retro tot klassiek, met frisse felle kleuren tot hippe donkere tinten.

Zomerschoenen
Het stoffenpakket met een mix van corduroy en katoen is het juiste recept voor kinderen die niet genoeg kunnen krijgen van de enkelhoge sneakers of comfortabele boots. De zomerse laarsjes of lichte sneakers zijn met de bijgesloten naaipatronen en gedetailleerde instructies gemakkelijk zelf te maken in maten 26 tot 35. De decoritsen in uit de Prym Love serie passen hier perfect bij door de complimenterende kleuren.

Prym Love laat de zomer in stijl starten met een stoffenpakket voor espadrilles die perfect passen bij jongeren. Het is supergemakkelijk om zelf de trendy zomerschoenen te maken. Het patroon voor de grootste maat is alvast op de stof geprint. De kleinere maten zijn gemakkelijk te traceren voor het snijden met de meegeleverde knippatronen. Duidelijke instructies laten geen vragen onbeantwoord, zelfs voor onervaren naaiers of naaisters. In een handomdraai is het favoriete artikel uit de Prym Love collectie omgetoverd in een perfecte stijlaccessoire, optioneel met zooltjes die een rubberen onderkant hebben in bijpassende kleur. Prym levert de zooltjes nu ook met blauwe en witte onderzijden in de dubbele maten 26/27 en 34/25.

Sesam open u
De innovatieve zelfbedieningsverpakkingen zijn de toegift op het uitgebreide concept. Om de drang naar het aanraken van de materialen te beantwoorden is dit gemakkelijk gemaakt, waardoor het kiezen van de juiste stoffen ook eenvoudiger wordt. De voorzijde van iedere verpakking bevat een kaart met een afbeelding van het model. Deze uitneembare kaart is daarna ook te gebruiken als een ansichtkaart om naar vriend of familie te sturen. 

Voor creatieve kleermakers
Kleinvakartikelen in bijpassende kleuren en patronen ronden de uitbreiding van het Prym Love assortiment af.  Dit bevat nieuw creatief garen, wat iets fijner is geworden dan de vorige versie. Elastisch lint in bijpassende kleuren is de perfecte afwerking voor truitjes. Elastisch boordelastiek in zeven kleuren, precies samengesteld om bij de ontwerpen te passen, krijgt vlot rokjes in vorm.   the designs, swiftly gets skirts in shape. Heerlijk en net zo functioneel is het nieuwe ruche-elastiek  wat een kinderjurk in model brengt, of net zo goed als decoratie van kussens kan worden gebruikt. De Color Snaps in vijf kleurenthema’s zijn de ideale 16mm kunststof drukknopen voor kinderkleding om ieder kledingstuk op te laten leven. Het eindresultaat is daarmee altijd een succes.

Tot slot is er aan de Prym Love collectie een dubbelzijdigeversteviging toegevoegd, welke erg praktisch in het gebruik is, en door de meegeleverde letter- en cijfer-stencil zijn zelfs de kleinste overgebleven stukjes stof nog bruikbaar als decoratie of een persoonlijke touch.

Nog nooit was naaien zo makkelijk met Prym Love!

De Prym Love collectie is te bekijken in een online folder.
Klik hier voor de folder van de Prym Love collectie 2015.

Klik hier voor de complete Prym Love collectie in onze webwinkel 



Naar het overzicht